Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/sorenrosenberg.dk/sorenrosenbergcom/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 0

Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/sorenrosenberg.dk/sorenrosenbergcom/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 0
Kort over Nakskov | Søren Rosenberg

Kort over Nakskov

port-banner3-tilprint-halvstørrelse
Kort over cykelruter i Nakskov og Nakskov fjord – ophængt i porten til Theisens Gård, fra Axeltorv. På installationen kan man læse mere om byens cykelruteprojekter.

IMG_6120